Recepta: Barbacoa d'hamburgueses
![Hamburguesas_barbacoa 450x450 Barbacoa d'hamburgueses Karns Fibla](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2023/06/Hamburguesas_barbacoa-450x450-1-300x300.jpg)
- 4 hamburgueses de vedella.
- 100 gr. de formatge que més t’agradi.
- 1 ceba tallada a juliana.
- 4 panets tipus brioix.
- Patates.
- Diferents salses com Ketchup, mostassa, maionesa.
- Oli d’oliva.
- Sal, pebre i pebre vermell dolç.
![grado de dificultad karns fibla 50px v012](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/grado-de-dificultad-karns-fibla-50px-v012.png)
Fàcil
![4 people](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/4-people.png)
4 Pax
![kitchen time](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/kitchen-time.png)
40 minuts
Com ho fem?
- Escalfar la barbacoa a foc mitjà.
- Tallar la ceba a juliana. Opcional marinar la ceba amb barreja d’aigua i vinagre amb cullerada de sal i sucre.
- Per guarnir el plat, rentem i tallem a quarts les patates. Les fiquem en un bol i les amanim amb oli d’oliva, sal, pebre i pebre vermell dolç. I deixem reposar uns minuts.
- Cuinem a la barbacoa les patates i la ceba marinada al punt de gust de cadascú.
- Per cuinar les hamburgueses en el seu punt, és important que les hamburgueses estiguin a temperatura ambient. D’aquesta manera aconseguim que la carn es faci correctament i no només es cogui.
- A les hamburgueses es preferible evitar estrènyer-les en la barbacoa, preferiblement fer volta i volta, per segellar i evitar que marxin tots els sucs de la carn i mantenir aquets sabors.
- Un minut abans de retirar del foc l’hamburguesa, afegir per sobre el formatge per aconseguir l’efecte fos del formatge amb l’hamburguesa.
- Torrar els panets en la barbacoa.
- I muntem el plat, afegint per sobre de l’hamburguesa amb el formatge fos i la ceba. I les patates d’acompanyament.
- Muntar els plats i Bon profit!