Recepta: Mandonguilles en salsa de curry
- 500gr. de mandonguilles de vedella.
- 1 ceba gran.
- 1 tomàquet madur.
- 1 llauna de llet de coco.
- 1 culleradeta de gingebre en pols.
- Curry en pols al gust.
- Salsa de soia al gust.
- Pebre negre mòlt.
- Julivert fresc.
- Oli d’oliva verge extra.
Fàcil
4 Pax
40 minuts
Com ho fem?
- Sella les mandonguilles en una paella amb un raig d’oli d’oliva.
- Seguidament daurem en la mateixa paella la ceba i cuinem el tomàquet amb un polsim de sal.
- Quan tenim el sofregit apunt afegim la llet de coco.
- Assaonar amb gingebre, curri, salsa de soia i pebre negre.
- Deixem cuinar entre 5-8 minuts.
- I per últim afegim julivert fresc.
- Reposar uns minuts i llestos per menjar. Bon profit!