Recepta: Mandonguilles en salsa de curry
![20230315 Recepta_mandonguilles_curry 450x450](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2023/02/20230315-Recepta_mandonguilles_curry-450x450-1-300x300.jpg)
- 500gr. de mandonguilles de vedella.
- 1 ceba gran.
- 1 tomàquet madur.
- 1 llauna de llet de coco.
- 1 culleradeta de gingebre en pols.
- Curry en pols al gust.
- Salsa de soia al gust.
- Pebre negre mòlt.
- Julivert fresc.
- Oli d’oliva verge extra.
![grado de dificultad karns fibla 50px v012](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/grado-de-dificultad-karns-fibla-50px-v012.png)
Fàcil
![4 people](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/4-people.png)
4 Pax
![kitchen time](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/kitchen-time.png)
40 minuts
Com ho fem?
- Sella les mandonguilles en una paella amb un raig d’oli d’oliva.
- Seguidament daurem en la mateixa paella la ceba i cuinem el tomàquet amb un polsim de sal.
- Quan tenim el sofregit apunt afegim la llet de coco.
- Assaonar amb gingebre, curri, salsa de soia i pebre negre.
- Deixem cuinar entre 5-8 minuts.
- I per últim afegim julivert fresc.
- Reposar uns minuts i llestos per menjar. Bon profit!