Recepta: Secret ibèric amb salsa de poma
- 4 peces de secret ibèric de 250 gr. aprox cadascuna.
- 500 ml. brou de carn.
- 50 ml. brandy
- 20 gr. mantega
- 2 pomes vermelles
- 1 cullerada de sucre moreno
Fàcil
4 Pax
40 minuts
Com ho fem?
- Pelar les pomes, i tallar-les en vuitens.
- Saltar les pomes en una paella amb la mantega i el sucre moreno.
- Retirar les pomes.
- Afegir el brandy i coure uns minuts.
- Agregar el brou de carn i coure a foc lent uns 10 minuts.
- Colar la salsa, afegir les pomes i cuinar uns 5 minuts més.
- Coure a la planxa les peces de secret ibèric volta i volta al gust.
- Per emplatar el secret ibèric tallar en tires amples.
- Servir la carn amb la salsa per sobre i les pomes.
- Recomanació acompanyar-ho amb puré de patates.
- Reposar i llestos per menjar. Bon profit!