Recepta: Cua de vedella
![cua-de-vedella-01](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2022/10/cua-de-vedella-01-300x300.jpg)
- 1,5 kg. De cua de Vedella.
- Mig litre de vi negre.
- 250 cl. de brou de carn.
- Farina.
- Oli verge extra.
- 1 Ceba gran.
- 1 Porro.
- 1 Pebrot verd i vermell.
- 2 Pastanagues grans.
- 1 Cap d’alls sencer.
- Herbes i Espècies.
![grado de dificultad karns fibla 50px v012](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/grado-de-dificultad-karns-fibla-50px-v012.png)
Laboriós
![4 people](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/4-people.png)
4 Pax
![kitchen time](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/kitchen-time.png)
3 hores
![grado de dificultad karns fibla 50px v012](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/grado-de-dificultad-karns-fibla-50px-v012.png)
Laboriós
![4 people](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/4-people.png)
4 Pax
![kitchen time](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/kitchen-time.png)
3 hores
Com ho fem?
L’estofat es fa a foc lent i amb la cassola ben tapada, d’aquesta manera ajuda a dissoldre el col.lagen de la carn i evita que s’escapin els sucs de cocció.
Ben cuinada i acompanyada de vi i verduers serà un veritable plaer pel paladar.