Recepta: Fajitas de pollastre
- 2 pits de pollastre sense pell i desossades.
- 1 pebrot vermell.
- 1 pebrot groc.
- 1 ceba mitjana.
- 2 advocats.
- Enciam.
- 1 culleradeta de pebre roig dolç o picant.
- 1 culleradeta de comí molt.
- 1 culleradeta d’all en pols.
- 2 limes.
- 4 tortilles de blat.
- Formatge ratllat.
- Sal, pebre i oli d’oliva.
Fàcil
4 persones
40 minuts
Com ho fem?
- El primer pas serà marinar el pollastre. En un bol, barrejar el suc de ½ llima, oli d’oliva, el comí, el pebre roig, l’all en pols, la sal i el pebre.
- Tallar els pits de pollastre en tires primes i afegir les tires de pollastre al marinat preparat i barrejar bé perquè s’impregnin les espècies i sabors.
- Cobrim el bol amb el marinat amb paper film i deixar reposar en la nevera de 20 a 30 minuts.
- Mentre, tallem els pebrots, els advocats y la ceba en tires primes.
- I en una paella gran, escalfem una mica d’oli d’oliva. I agreguem les tires de pebrots i ceba a la paella i saltem a foc mig-alt fins que estiguin tendres i al punt de cruixents. I per últim afegim les tires d’advocats per daurar uns minuts.
- Llavors és el moment, d’afegir el pollastre marinat i cuinar en la paella fins que estiguin dorades i cuinades per complert.
- Calentem les tortilles de blat en microones o en una paella.
- Servim les tortilles en un plat, i en un altre plat el pollastre marinat amb les verdures. Amb la possibilitat que cadascun se serveixi la seva fajita amb els ingredients, formatge ratllat o salses.
- Muntar els plats i Bon profit!