Recepta: Farcellets de vedella
![farcellets-de-vedella-01](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2022/10/farcellets-de-vedella-01-300x300.jpg)
- 18 Farcellets aprox.
- 1 Cap d’alls.
- Conyac o Whisky.
- 2 o 3 cebes.
- 1 botella de crema de llet.
- 2 Tomàquets.
- Aigua.
![grado de dificultad karns fibla 50px v012](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/grado-de-dificultad-karns-fibla-50px-v012.png)
Laboriós
![4 people](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/4-people.png)
6 Pax
![kitchen time](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/kitchen-time.png)
2 hores
![grado de dificultad karns fibla 50px v012](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/grado-de-dificultad-karns-fibla-50px-v012.png)
Laboriós
![4 people](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/4-people.png)
6 Pax
![kitchen time](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/kitchen-time.png)
2 hores
Com ho fem?
S’agafen els farcellets i es fan junt amb el cap d’alls, i quan estan daurats s’hi tira una mica de whisky o conyac.
Quan es té tot preparat es fiquen les cebes tallades a juliana per sobre dels farcellets i s’abaixa el foc, després es dauren les cebes junt amb els farcellets i es posa tomàquet ratllat per sobre.
Quan el tomàquet està cuit s’afageix la crema de llet i s’acaba de coure tot.
Si veieu que és massa espès, podeu afegir-hi aigua.