Recepta: Fricandó
![fricando-01](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2022/10/fricando-01-300x300.jpg)
- 1 kg. de vedella.
- 50 gr. de bolets al gust.
- 2 cebes trinxades.
- 2 tomàquets trinxats.
- 1 got de vi blanc.
- Un raig de brandi.
- Farina.
- Oli d’oliva.
- Sal i Aigua.
![grado de dificultad karns fibla 50px v012](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/grado-de-dificultad-karns-fibla-50px-v012.png)
Laboriós
![4 people](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/4-people.png)
4 Pax
![kitchen time](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/kitchen-time.png)
3 hores
![grado de dificultad karns fibla 50px v012](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/grado-de-dificultad-karns-fibla-50px-v012.png)
Laboriós
![4 people](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/4-people.png)
4 Pax
![kitchen time](https://karnsfibla.es/wp-content/uploads/2014/10/kitchen-time.png)
3 hores
Com ho fem?
El fricandó és un plat tradicional de la cuina catalana que gairabé sempre té bolets (típicament moixernons o camasecs, però poder ser ceps, gírgoles, rovellons, etc…)
Per la picada un grapat d’ametlles torrades, un parell d’alls i julivert picat.
Per últim enfarina i fregeix la carn.
Fes el sofregit i deixa que faci xup-xup.
Afegeix els bolets.
Fes la picada.
I llestos!!!
Repossar i menjar.