Recepta: Tires de vedella amb verdures al wok
- 2 filets de vedella d’uns 150gr aprox. cadascun.
- 1 carbassó.
- 100gr de xampinyons.
- 5 o 6 “arbrets· de bròcoli.
- Mig pebrot verd
- Mig pebrot vermell
- 1 pastanaga.
- Un parell de alls tendres.
- Oli d’oliva.
- Un parell de cullerades de soia.
- Sal i pebre.
- Opcional: llavors de sèsam torrat.
Fàcil
2 Pax
30 minuts
Com ho fem?
- En un wok al foc posem una mica d’oli i saltegem la vedella trossejada en tires i sense salpebrar.
- Després d’un minut, el temps just perquè perdi el color de carn crua, la retirem a un plat i llavors salpebrem.
- En el greix del wok posem les verdures trossejades en trossets, perquè es facin per igual. Saltem sense parar uns minuts fins que la verdura estigui al nostre gust, segons ens agradi més o menys sencera.
- Quan la verdura està llesta tornem a posar la carn i afegim la soia. Donem unes voltes i servim al moment, si vols empolvorat amb unes llavors de sèsam.
- Consells a l’hora de cuinar: Com veus les verdures no s’assaonen perquè la salsa de soia aporta molta sal, però regula el nivell de sal al teu gust una vegada acabat el plat.
- Bon profit!